Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Bunlar kabilinden beniâdem trafiğinin okkalı ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki bünyelarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sağlıklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Hareketsiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kılgısal kullanımları dolayısıyla tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi teşhis olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede Yangın Kapısı vâsileyerek kötü sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın vakaları birsonsuz örgüda en pıtrak karşıtlaşılan ve tehlikeli tehlikelere sırat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kalıp kontrol edilmelidir. 

Umumiyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları tasarruf sahaına bakılırsa, rengine göre ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı nöbet opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile daha pıtrak kullanma esenlanabilir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede yangın kapısı olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page